Ny musik

”En slags absurd verklighetsflykt” – lyssna på Loavers nya singel ”Therapy”

Publicerad 2019-01-09 av Redaktionen

Finns det något bättre än vackra låtar som helt sömlöst byter tempo som om ingenting har hänt? Nej. Lyssna själv på Loavers senaste singel ”Therapy:

Bakom namnet Loaver finner vi malmöbaserade Linnea Hall, som säger så här om låten: ”Jag ville att ’Therapy’ skulle vara en enkel och hudnära låt. Den handlar om en slags absurd verklighetsflykt, om det ”sjuka” i att leva och det sunda i att drömma.”

Och nog känns det som en absurd verklighetsflykt alltid – på bästa tänkbara sätt också. Detta är en uppvisning i organisk, atmosfärisk och kreativt lekfull musik.

 

Musiken på den kommande debut-EP:n är skriven och inspelad i Italien under 2017, i nära samarbete med artister som Giovanni Ferrario (PJ Harvey, John Parish etc.). Vi på ser mycket fram emot EPn som släpps den 13 februari på Birds Records.