Musikstöd

The Tube drivs av SV (Studieförbundet Vuxenskolan). Genom SV kan du som musikintresserad få hjälp att utveckla ditt intresse. Besök www.svmusik.se eller läs mer här nedanför.

Replokaler

Vi har runt 600 replokaler samt ett gäng musikhus utspridda över landet. Ta en titt i vår replokalskarta på svmusik.se för att hitta en replokal nära dig.

Spela live på festival, klubb och utanför Sverige!

Vi vill att de som samarbetar med oss får en bra möjlighet att spela live! Därför samarbetar vi med musikfestivaler som House of Metal och Skogsröjet, arrangerar egna livespelningar och har en klubb utanför Sveriges gränser: Nordic Live huserar i Norge, Danmark. Sverige och Finland och är vårt sätt att stärka banden mellan de Nordiska länderna via musiken. Om om du har band kan du anmäla ditt intresse till alla vår arrangemang.

Gratis distribution via Spotify

Via oss kan ni göra er musik tillgänglig via tjänster som Spotify, iTunes och Tidal gratis i ett år. Läs mer på vår sida om gratis distribution.

Reseersättning

Vill ni åka och spela på annan ort? Er lokala avdelning kan ibland stödja er med ekonomisk ersättning för resan.

SV Musik - några erbjudanden

Spela in musiken

Vi samarbetar med musikstudios i många städer.

Tryck upp merch

Kanske vill ni sälja kläder, tygpåsar, pins och liknande på konserter? Vi samarbetar med tryckerier för att ge er rabatt. Prata med din kontakt på SV för att utnyttja rabatten.

CD- och vinylpressning

Via oss får ni rabatt när ni trycker upp CD, Vinyl eller DVD samt om ni mastrar er musik via Dicentia.

Kurser, workshops och clinics

Vi arrangerar musikkurser med ämnen som intresserar musiker.

Lokala erbjudanden

Eftersom varje avdelning har sina egna unika samarbeten med lokala musikaffärer och andra parter så kontaktar du en av våra musikansvariga på din ort för att ta reda på vad som erbjuds där du bor.

Börja samarbeta med oss

För att börja samarbeta med oss så startar man en studiecirkel. Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig. Du kan även kontakta oss på din ort. Mer info hittar du på www.svmusik.se.